Aroma Bowl för salt och doftessenser- 120 mm i diameter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aroma Bowl för salt och doftessenser- 120 mm i diameter

Vattenskål för salt & doftessenser
120 mm i diameter
Skål 60 mm djup.
stång 240 mm
På lager: 2-3 dagars leveranstid

789,00 kr Inkl. moms

631,20 kr Exkl. moms

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

Aroma skål för dofteesenser eller salthaltig luft.

Ett praktiskt tillbehör för alla typer av bastuaggregat. Monteras med 3 stycken skruvar och fylls med vatten vid varje bastubad.
För salthaltig luft använd 2 till 4 Himalaya saltstenar i 2 till 5 cm diameter (Tillbehör). För doftessens tillsätt 2 till 5 droppar av valfri doftolja (Tillbehör). Tillverkad i rostfritt skål med kedja och väggfäste.

 

Salt i bastun

Nu kan också du ta del av Himalaya saltets hälsofördelar i din bastu! Montera enkelt en "Aroma Bowl" från Luxway över ditt bastuaggregat och lägg i ett par saltkristaller och lite vatten, låt saltet smälta och förångas i det varma vattnet och njut av den välgörande saltångan i din bastu. Underbart om man har problem med respirationssystemet, Astma, Kol, Bronkit eller bara önskar extra välbefinnande i bastun. Men se till att inte lägga saltstenar direkt på aggregatet och lös inte upp de i vattenhinken, då salt direkt i aggregatet kan skada det.

 

Örter i bastun

I Finland har det länge varit populärt att blanda i olika torkade örter i bastuhinken och sedan kasta vattnet på aggregatet, eller doppa björkruskorna i ört-vattnet. Örter har historiskt använts för att bota olika åkommor och används mycket än idag. Men istället för att smutsa ner aggregatet med torkade örter vilket också kan skada aggregatet när de torkar och förkolnar inne i aggregatet så är det mycket mer praktiskt att lägga de torkade örterna i vatten, i en "Aroma Bowl". Detta låter de nyttiga naturliga oljorna från örterna att förångas och fylla bastun med en behaglig och välgörande ört-ånga!

De örter som används traditionellt är: Kamomill, Mynta, Eukalyptus och Klöver. Men här är det bara fantasin som sätter gränserna.

 

Doftessenser i bastun

Det finns många olika doftoljor som kan fördelaktigt användas i bastu, detta förhöjer din bastuupplevelse till en helt ny nivå. Man behöver endast ett par droppar av koncentrerad bastudoft i din "Aroma Bowl" för en underbar och väldoftande bastusession. Undvik att droppa bastudoft i bastuhinken, då oljorna kan skada värmeslingorna inne i aggregatet och att du får en direkt kick av bastudoft som snabbt avtar. Om du istället droppar några droppar bastudoft direkt i en vattenfylld Aroma Bowl, så får du en långvarig behaglig doft i bastun. Doftessenser säljs endast i vår fysiska butik.

*Saltvatten skall ej komma ner i bastuaggregatet, utan endast förångas i luften.  

Datablad
OCA-1224