Aito Ved-eldad   Bastuugn Aito AK-47 med keramiska stenar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Aito AK-47 med keramiska stenar

Vedeldat bastuaggregat AITO AK-47
För bastu storlek 6-12 m3

Beställningsvara Lång leveranstid

34 494,00 kr Inkl. moms

27 595,20 kr Exkl. moms

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

För bastustorlek 6-12 m3

Vedeldat bastuaggregat Aito AK-47 för äkta bastu-njutare

Aito-bastuugnen AK-47 är en traditionell ackumulerande bastuugn som gör bastubadandet till en äkta njutning. Stenarna värms tills de är rödglödande varefter dragspjället stängs. Bastuugnens massa och stora stenmängd garanterar långa, mjuka och syrerika bastubad i många timmar.

Vedeldat bastuaggregat med stor stenkista

Bastuugnen levereras i monteringsklara delar som monteras utan murbruk på den plats som reserverats för bastuugnen. Leveransen innehåller alla nödvändiga delar inklusive bastustenarna. Bastuugnens mantel är av stilfull svart emaljerad stålskiva som är lätt att hålla ren. Manteln är isolerad och isoleringen har skyddats med rostfri stålplåt. Eldstaden består av element gjutna av eldfast massa. Ett bättre vedeldat bastuaggregat finns inte i jämförelse med värmeåtergivning i förhållande till pris.

Stenmagasinet har fodrats med eldfast tegel. Bastuugnens lucka, rost och inre lucka är av gjutjärn. Bastustenarna ingår i leveransen. Bastuugnen finns även utrustad med mantelbehållare (VS). Bastuugnen levereras med mycket hållbara keramiska bastustenar som förkortar värmningstiden avsevärt. De keramiska stenarnas runda form förbättrar också draget. Stenarnas värmebeständighet är förstklassig vilket förlänger deras livslängd. Ett bra och vedeldat bastuaggregat som håller i många år framöver helt enkelt.

OBS! Denna ugn måste stå på ett underlag av betong.


Mer info i produktbladet.

 Med Aito vedeldat bastuaggregat får ni en lång livslängd och minimala underhållskostnader.

Datablad
Narvi
2210K
Gender
Unisex