Bastutillbehör

Bastutillbehör från Luxway.

Uppgradera din bastuupplevelse med bastutillbehör från Luxway och skapa en oas av avkoppling och komfort. Vår kollektion av bastutillbehör är designad för att ge dig en underbar stund av välbefinnande och njutning. Slappna av mot ett ergonomiskt ryggstöd som ger optimal komfort och stöd medan du njuter av värmen i din bastu.

Vårt sortiment av små bastutillbehör är inte bara praktiska utan även en betydande tillsats till din basturitual. Vi erbjuder ett brett urval för att möta dina individuella preferenser och behov. Oavsett om du föredrar en särskild färg eller träslag, har Luxway bastutillbehör som passar perfekt in i din bastumiljö.

Vi förstår vikten av att investera i högkvalitativa bastutillbehör som kompletterar din bastu och skapar en atmosfär av lyx och avkoppling. Genom att välja Luxway får du inte bara produkter av överlägsen kvalitet utan också en prisvärd investering i din välbefinnande.

Utforska vårt omfattande sortiment av bastutillbehör och förhöj din bastuupplevelse till en ny nivå av komfort och elegans. Vårt engagemang för kvalitet och design gör Luxway till det perfekta valet för att skapa din personliga bastuoas. Njut av varje stund och investera i det bästa för din bastu med Luxway bastutillbehör.

 

 

Mängder med tillbehör till din bastu, belysning, stäva skopa, termometer, hygrometer osv.

Grid
List
Drivdon LED 12V /30W

Drivdon LEDPassar till LED belysning
med max 30 Watt.
TransformatorMått: 15,5 x 5 x 2

630,00 kr