Tylö Crown bastuaggregat 10 kW med belysning
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-4 643,00 kr

Tylö Crown bastuaggregat 10 kW med belysning. Svart

Tylö Crown bastuaggregat
För bastustorlek 10-18 m3
På lager: Ca 2-3 dagars leveranstid 

22 667,00 kr Inkl. moms

18 133,60 kr Exkl. moms

27 310,00 kr - 4 643,00 kr

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

Ditt Ultimata Bastu-Paradis med Tylös Bastuaggregat Crown

kapa ditt eget bastu-paradis med Tylös Bastuaggregat Crown. Denna bastuaggregat är den perfekta föreningen av sofistikerad teknik och tidlös design, och det levererar enastående prestanda och lyxig komfort. Vad som gör det ännu mer speciellt är dess inbyggda belysning.

Inbyggd Belysning: När du kliver in i din bastu, omfamnas du av en förtrollande atmosfär skapad av Crown's diskreta, inbyggda belysning. Den sprider ett varmt och välkomnande ljus över hela bastun och skapar ett harmoniskt sken som omger dig, perfekt för total avkoppling.

Enkel Placering: Crown har en slående smal design med en bredd på knappt 40 cm, vilket gör det enkelt att integrera i din bastu, oavsett om du placerar den i ett hörn, mot en vägg eller framför en glasfront. Med Thermosafe™-beröringsskyddet som standard kan du känna dig trygg och skyddad från oavsiktliga brännskador.

Snabb Uppvärmning: Utrustad med Intelli-Air-teknologi värms bastun upp på nolltid, vilket sparar din tid och gör din bastu tillgänglig precis när du vill ha den - bekvämt och snabbt.

Jämn Värmefördelning: Med avancerad värmeelementteknologi är värmefördelningen jämn i hela bastun, skapande en oöverträffad atmosfär för total avkoppling.

Smart Styrning: Den intuitiva kontrollpanelen gör det enkelt att justera temperaturen och andra inställningar, så att du enkelt kan skapa den perfekta bastumiljön för dig själv.

Elegant Design: Med släta ytor och modern estetik smälter Crown in perfekt i din bastu och tillför en touch av elegans.

Högkvalitativa Material: Tillverkat med högkvalitiga material är Crown byggt för att vara hållbart och pålitligt under lång tid, vilket gör det till en investering i ditt välbefinnande.

Produktspecifikationer:

  • Effekt: 10,5 kW
  • Manöverpanel: Elite Cloud 
  • Färgval: Svart
  • Vikt: 31,5 kg
  • Bastuvolym: 10-18 m³
  • Stenmängd: 20 kg (stenar 5–10 cm i diameter)
  • Mått (HxBxD): 806 x 365 x 365 mm
  • Minsta takhöjd i bastun: 1900 mm
  • Används tillsammans med Elit kontrollpanel som medföljer.

Tylös Bastuaggregat Crown med inbyggd belysning är inte bara en bastu; det är en plats där du kan koppla av, varva ner och bada i det ljuvliga ljuset och värmen. Upplev skillnaden idag.

Datablad
Tylö
TY-61002004
7332975106214