Narvi ved-eldad   Bastuugn Narvi NC 24   För bastustorlekBastustorlek: 10-24 m3Vedeldat aggregat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Narvi NC 24

För bastustorlek
Bastustorlek: 10-24 m3

Vedeldat aggregat

16 105,00 kr Inkl. moms

12 884,00 kr Exkl. moms

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

För bastustorlek
Bastustorlek: Bastuugn Narvi 10-24 m3

Vedeldat bastuaggregat Narvi NC 24


Ett vedeldat bastuaggregat Narvi NC enhet betonar en enkel, tidlös design, som gör att kaminen är lätt att placera både i traditionella och moderna basturum. Ytterhöljet är målat grafitgrått, brännkammare i gjutjärn. Ugnen är mycket kraftigt byggd vilket en vikt på 82 kg visar. Brännkammartaket består exempelvis av 10 mm plåt som ger ugnen lång brukstid.

Kaminens brännkammare representerar en ny design, vilket gör förbränningen effektivare och renare. Den nya ugnen har utformats på basis av miljövänlighet och det faktum att kaminen också uppfyller de obligatoriska CE-kraven.

Ett bra och hållbart vedeldat bastuaggregat som håller i många år framöver helt enkelt. Bastuaggregatet rymmer ett stort antal stenar och kraftig konstruktion säkerställer en mjuk värme. Glasdörr gör det enkelt att hålla en jämn eld och samtidigt skapa en mysig atmosfär. Dörren och asklådan har trähandtag och är bekväma att använda.

Ugnen har ställbara ben, vilket gör att kaminen är lätt att installera. Den levereras med ett anslutningsrör vilket gör att eldstaden kan anslutas till skorstenen från baksidan av ugnen. Vill du ansluta ugnen från ovansidan mot en befintlig murstock, behöver du ett separat anslutningsrör.

OBS! När du har ett vedeldat bastuaggregat så måste du ha en golvskyddsplåt. Finns under tillbehör ovan. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsvarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.Tillbehör som skorsten, bastusten, golvskyddsplåt, väggskyddsplåt finns under tillbehör ovan.Specifikation:
Bredd: 54 cm
Djup: 58 cm
Höjd: 80 cm
Färgalternativ: Målat grafitgrått
------------------
Rek. m3 (Isolerat utrymme): 10-24 m3
Bastuns höjd min mm:119
Vikt utan sten, kg: 82
Stenmagasin, kg: 80
Yttermått BxDxH, mm: 580x580x800
Bastusten ingår ej.

Datablad
Narvi
s9102315
Gender
Unisex