Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Hörnbastu Infraröd 

En infraröd hörnbastu är det bästa alternativet.

Att basta är inget nytt - det är en aktivitet som har funnits i många år. Det finns många fördelar med att basta - det är avkopplande, man blir avslappnad och det är bra för din hälsa. En annan stor fördel är också njutningen - många personer älskar att spendera timmar i värmen, och vi kan inte klandra dem. Många förknippar dock en bastu med det vanliga bastuaggregatet, vilket inte alls är konstigt. Majoriteten av dagens bastus har just ett sådant. Det många inte vet om är alternativen man kan ha istället - där ett av de populäraste är en infraröd bastu, ibland kallat en infrabastu. 

Vad är egentligen en infraröd bastu då? Man kan kalla den för ett modern alternativ till den klassiska torrbastun. Det är ett energisnålt sätt att nyttja samma fördelar (plus många fler) som en vanlig bastu, till ett energisnålare pris. En infrabastu för även med sig mängder av hälsofördelar som är bra för både kropp och sinne. Dessutom är den ett mildare alternativ för personer som är känsliga för varm och torr luft - det finns helt enkelt en hel mängd fördelar. 

Amon Corner, Hörnbastu för alla utrymmen

Visar 1 - 16 av 16 artiklar

En hörnbastu som man själv kan montera. 

Det är enkelt att skaffa en infraröd bastu. Vi säljer färdigmonterade infraröda bastu i olika storlekar. Vem som helst kan enkelt montera upp den, utan att någon professionell bygghjälp krävs. Eftersom att det är en hörnmodell tillåter den smidig placering i något av rummens hörn. Denna hälsosamma bastu är alltså enkel att montera, tar inte speciellt stor plats och är ytterst hälsosam. I många av de färdigbyggda bastusatserna ingår det också högtalare, så att man njuta av sitt bastubesök till det yttersta. Ta del en infraröd hörnbastu idag, och bjud över vännerna på en bastukväll som kommer imponera på sällskapet.

Visar 1 - 16 av 16 artiklar