Bastudörrar och fönster

Bastudörrar och fönster

Mycket har hänt på bastufronten den senaste tiden. Även om det klassiska bastuutseendet fortfarande både är en önskvärd och eftersträvansvärd norm, så ställs numera helt andra krav på ljushet och fräschhet i bastun. En viktig del i arbetet för att uppnå detta är att välja rätt dörrar och fönster. Numera finns det ett stort antal dörrar, bestående av helglas eller försedda med fönster. Väljer man därtill att installera fönster i bastun så leder det ofta till en väldigt upplyst bastu med påtaglig känsla av att vara större än dimensionerna faktiskt förtäljer. 

Vi kan erbjuda dörrar i ett flertal standardiserade storlekar och med många olika egenskaper. I utbudet finner du helglasade dörrar med bronsfärgat, klart eller gråtonat glas. Vilket du väljer har mycket att göra med dina önskemål gällande insyn och ljusinsläpp. Alla dörrar har stabila och pålitliga karmar av trä, och de robusta handtagen bjuder på högsta möjliga säkerhet. Skapa riktigt bra känsla med en modern bastudörr.

Bastufönster är i en stigande popularitetstrend

Förr i tiden var det förhållandevis ovanligt med fönster i en bastu. På sin höjd fanns det något enstaka fönster som sällan gav mycket till ljus. Nu är det inte ovanligt att man låter installera strategiskt placerade fönster för att maximera såväl bastuns ljushet som känslan av utrymme. Se själv vilka fönsterlösningar som är bäst lämpade för just din bastu.

 Vårt utbud av fönster är stort, och vi har såväl färgade som klara glas med karmar av diverse olika träslag. Ta chansen att få en avsevärt mycket mer tillgänglig och tilltalande bastu med hjälp av praktiska och lättskötta fönster. Du kan känna dig trygg tack vare att samtliga glas är fullständigt lämpade för den sorts förhållandevis extrema temperaturer som uppnås i en bastu. Utan att kompromissa med säkerhet så kan vi erbjuda ett brett utbud och förmånliga priser.

Fina bastudörrar | bastufönster

Grid
List