Bastupanel Al 15x120

Här är några fördelar med att använda alträ i bastun

Värmeisolering: Alträ har naturliga värmeisolerande egenskaper, vilket gör att värmen hålls inne i bastun och minskar energiförlusten. Detta bidrar till att skapa en effektiv och energieffektiv bastuupplevelse.

Hållbarhet: Alträ är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fukt och väderförhållanden. När det används i en bastu, som är en fuktig miljö, kommer alträ att hålla längre och behålla sin struktur och utseende över tid.

Aromatisk doft: Alträ har en behaglig och distinkt doft som kan förstärka den avkopplande atmosfären i bastun. Doften kan vara lugnande och främja avslappning och välbefinnande under bastubadet.

Estetiskt tilltalande: Alträ har en naturlig skönhet och varierande färgtoner, vilket gör det till ett attraktivt material att använda i bastun. Det ger en varm och inbjudande atmosfär och kan förhöja den övergripande estetiken i basturummet.

Taktile egenskaper: Alträ har en jämn och len yta som känns behaglig mot huden. Det kan vara trevligt att vidröra och sitta på, vilket förbättrar användarupplevelsen i bastun.

Ekologiskt hållbart: Alträ är en förnybar resurs och har en lägre miljöpåverkan än vissa andra byggmaterial. Genom att använda alträ i bastun kan du välja ett mer miljövänligt alternativ.

 

Grid
List
Panelclips 200 st

Panelclips för spikning
Ger dold spikning
200st / pkt

205,00 kr