Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastu Infraröd för 2 personer 

Infraröd bastu med plats för 2 personer.

Underskatta inte betydelsen av att dela en varm stund tillsammans 
med någon du tycker om. 

Allt fler väljer att skaffa infraröd bastu med plats för två personer. Det är inte så konstigt då Sverige har en väldigt omfattande tradition av bastubad, men intressant nog det är först på senare tid som infraröd bastu kommit att bli en populär bastutyp. Anledningen till att allt fler väljer just infra-bastu är att det helt enkelt blir billigare och smidigare, såväl för fastigheten som för de som kommer att använda bastun.

En bastu i bra storlek

Det som kännetecknar ir-bastu är att denna sorts bastu i de flesta fall installeras som en fristående bastuenhet, har väldigt låg energiförbrukning och bjuder på ett avsevärt mycket mer behagligt luftklimat än övriga bastulösningar. De finns i ett stort antal storlekar, men just bastu för två personer har visat sig vara särskilt populär. Dessa är tillräckligt stora för att möjliggöra att man bastar tillsammans, men bjuder även på en extra rymlig stund för ensambastu. 

.

Infraröd bastu Apollon med Carbon Wave och Turmalinsten

Visar 1 - 15 av 15 artiklar

Smarta lösningar med färdigbyggda moduler.

I det varierade utbudet finner du den utrymmesoptimerade Jade-bastun, som med sin bredd på nätta 110 cm är en av de allra minst utrymmeskrävande bastulösningarna på marknaden. På motsatt sida av utbudet finner man Luna-bastun som med sitt stora utrymme till och med lämnar plats för en tredje person tack vare ett smidigt placerat bord i bastuns mitt. 

Träval och teknikval?

Oavsett om man väljer en bastu i Kanadensiskt cederträ, med dess klassiskt rödbruna färg, eller Nordamerikansk hemlock så kan man vara säker på att få en bastu med exklusiv känsla. Samtliga bastualternativ är även utrustade med moderna medielösningar så som stöd för MP3, radio, Bluetooth och så vidare. Infraröd bastu har verkligen kommit att bli en modern klassiker, och har man väl upplevt den snabba bekvämligheten som denna teknik erbjuder så är det lätt att förstå varför de har börjat konkurrera ut många av de äldre bastuteknikerna. Ta en titt på utbudet av bastu för två eller fler personer och känn dig trygg med vetskapen att du kommer att få en smidig och lättskött bastu. I vår serie ”Select” ingår det även en professionell färgterapi, bastun har även en infraröd värme under ett marmor-komposit golv vilket både är mycket snyggt och lätt att hålla rent. 

Visar 1 - 15 av 15 artiklar