Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Utomhusbastu Infraröd 

Bygga bastu utomhus i trädgård eller uteplats

Infraröd bastu som utebastu är ett perfekt alternativ om du saknar plats inomhus. De finns både med traditionellt bastuaggregat och som en infraröd utebastu. Placeringarna av bastu varierar från kund till kund. En del bygger bastu vid anslutning av pool och altangolv medan andra bygger bastu i trädgården.

I vår utomhusbastu serie "Eden"  för 2018 så finner ni bastu som har ytterpaneler av träkomposit "WPC" vilket gör att underhållsarbetet blir minimalt allt efter att åren går. Träkomposit är ett populärt material som är miljövänligt och har en mycket hög slitageförmåga och väderbeständighet. Takbeläggningen är av kraftig  takshingel och väggsidorna innehåller isolerskivor med hög värme-isoleringsförmåga, insidan av bastun är klädd av hemlock väggpaneler. Bastumonteringen är enkel då man bygger ihop väggelement till varandra och får en färdig utomhusbastu. Med den höga väderbeständigheten som ytterpanelen innehar kan den monteras även under vintertid. Varför inte ha lite varm glädje av en utebastu i din trädgård.

Bastutunna Ceder utomhus året runt infraröd bastu. />

Visar 1 - 7 av 7 artiklar

Utomhusbastu till din tomt eller altan

Våra bastu är mycket populära bredvid poolen eller i närhet till en uteplats. Väljer man en bastu med WPC som yttermaterial så vinner man en hel del underhållsarbete.

Bygg ihop din egen framtida avkoppling

Att få varma svettiga bastubad hemma vid poolen eller i trädgården är det många som drömmer om men vet hur mycket jobb det är att bygga en bastu från grunden. Med en Luxway utomhusbastu så går det försvinnande lätt att bygga ihop på några timmer bara man har gjort grunden som bastun skall monteras på.

Att välja en utomhusbastu

Våra råd är att man ej skall bygga en bastu allt för stor. Desto större ett utrymme är tar det mer energi och tid. Är man till exempel bara 2 st som brukar ta en bastu då och då skall man kanske välja en för 2 personer eller något lite större bastu om man vill ha plats över. Många fantiserar om att det kan vara bra att ha en stor bastu för vänner som kommer på besök men då får du även räkna med en ökad energikostnad för resterande året.

Visar 1 - 7 av 7 artiklar