Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu
Högsta kreditvärdighet

Heatway terrassvärmare 

Heatway extra wide terrassvärmareInfravärme från Heatway

Infravärmare med extra hög spridningseffekt.

Heatway Cylindro infravärmare är en alldeles speciellt utformad infravärmare med extra stor spridningseffekt av de infraröda värmevågorna som kommer ifrån dess unika reflektor som speglar värmevågorna via ett cylinderformat metallhölje som tillåter spridningseffekten. Heatway är tillverkat av solitt stål med lackerad yta i svart, silver eller champagnefärgad yta. Metallhöljet är robust utformat med en IP 65 säkerhet vilket gör att den tål regn och rusk. Heatway är enkla att styra via en fjärrkontroll eller direkt via en knappsats på värmeaggregatet.

Enkla att montera

Cylindro är mycket enkla att montera. Med en rak linje på en vägg kan du sätta upp de medföljande fästanordningarna och du behöver inte vara i exakt avstånd utan bara ha en rak linje. På baksidan sitter en självjusterande skena där man gör monteringen. Det är enkelt helt enkelt. Vill du ha ett lite snyggare monteringsfäste så kan man beställa ett rostfritt fäste.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Vad är en smart infravärmare?

Det är när designen tillåter produkten att bli bättre helt enkelt. Heatway Cylindro har en rund utformning såsom i namnet "cylindro" och höljet är av massivt stål till skillnad mot andra värmeaggregat som oftast endast har ett hölje av aluminium. I vårt nordiska klimat är det viktigt att höljet är robust och att infravärmaren har en hög IP klass för användning året runt. Den runda formen och den unika bakgrunds reflektorn som Cylindro har ger hög effektivitet jämfört av den el den förbrukar. Cylindro ger 95% infraröd värmeenergi av den el den förbrukar. Infravärmaren har även en design på sitt hölje vilket medger en extra bred värmestrålning runt aggregatet vilket inga andra infravärmare har, det är helt unikt och smart, varför skall man stänga in värmestrålningen när man kan släppa ut den.

Varför satsa på en Heatway Cylindro?

Det är helt enkelt så här. När man ställer prislappen på cylindro och jämför mot andra märken så vinner den lätt både av sitt fördelaktiga pris men för sin unika design och värmeåtergivning. Enkelheten att montera och använda den är även en stor fördel. Med den medföljande fjärrkontrollen styr du enkelt den värme du vill ha. Du kan även ställa in den på timer och välja allt från 1 till 8 timmar för automatisk avstängning vilket många andra fabrikat inte har. Om du efter några års användning behöver byta ut någon del i värmeaggregatet så är det enkelt att göra det då det finns uttryckliga video förklaringar hur man gör det. Många av infravärmarna på marknaden har inte en konstruktion för att kunna göra ett utbyte om det skulle behövas.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar