Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Inframadrasser 

LUXWAY INFRAMADRASS

När kroppen säger i från med smärta i muskler och värk i leder. Du känner dig utmattad, stressad har svårt att gå ner i varv med sömnproblem om följd. Är du frusen och har svårt att låta musklerna slappna av eller är det förkylning på gång oavsett vilket så genererar de här värmemadrasser en hälsosam djupvärme med hjälp av infraröd värmevågor.

En infraröd värmemadrass som ger snabb lindring och hjälp i vardagen och är uppskattad både av massörer, kiropraktorer eller terapeuter inom hälsa och välbefinnande.

.

Välgörande inframadrasser

Visar 1 - 15 av 15 artiklar

En värmemadrass som används.

Alla har vi köpt något som bara använt några gånger för att sedan läggas i någon hörna. En infraröd värmemadrass används av många kunder varje dag sommar som vinter och det är lätt att räkna ut vilken hälsoeffekt kunden får av just användningen av en infraröd värmemadrass. I USA har den här infraröda värmemadrassen blivit en riktig storsäljare. Ett flertal böcker har skrivits om användningen och dess hälsofördelar. En av författarna till boken " The forth treatment for medical refugees" det vill säga den "fjärde vägen för medicinerade flyktingar" är Nobuhiro Yoshimizu och är känd för att föra in alternativa behandlingsmetoder i västerländsk medicin behandlingar.  Nobuhiro är före detta sjukhusdirektör för Yokohama General Hospital. I boken på 158 sidor förklarar de undersökningar de genomfört och de slutsatser och finns att köpa på Adlibris eller Amazon. 

Litteratur om infraröd värmemadrass

 

   Karin Björkegren JonesThe forth treatmentInfraröd madrass terapiDr Sherry RogersPrime undersökning

          Dr. Marc Sircus   Värmebälte och madrasser Infraröd resonanseffekt           Healing                Power tools

   värmemadrassers välbefinnande

Visar 1 - 15 av 15 artiklar