Bastuaggregat Eos

Jämnt fördelande och pålitliga kvalitetsaggregat från EOS

Det behöver knappast poängteras att ett effektivt bastuaggregat är avgörande för att en bastu ska få en gynnsam och välbalanserad värmefördelning. Tyska EOS har i detta hänseende blivit något utav en föregångare när det kommer till ren och skär ingenjörsmässig precision. Med en beprövad förmåga att kombinera estetik med odiskutabel resurseffektivitet har de lanserat ett stort antal bastuaggregat för de flesta olika tillgängliga bastustorlekar. Därför är de ett riktigt bra val för dig som själv vill kunna avgöra vilken effekt du faktiskt behöver. 

Med mer än 70 års erfarenhet inom branschen har tyska EOS Saunatechnik satt en väldigt hög ribba. Utöver värmeelement tillhandahåller de även ett stort antal tillbehör som verkligen förenklar upplevelsen. Som en del utav den officiella tyska bastuföreningen har de sedan 1949 arbetat för att främja forskning och utveckling inom bastubranschen. Hur många övriga företag kan skryta med att redan under 70-talet blivit marknadsledande på den unikt kräsna finska marknaden?

Ett unikt brett utbud

Det som kännetecknar EOS är deras bredd. Deras klassiska serie är generellt sett anpassad för bastustenar i magasinet, och många av produkterna levereras med en färdig uppsättning av stenar som är lämpade att använda för aggregatet i fråga. Många av produkterna har tillgängliga kontrollpaneler som gör det särskilt enkelt att justera temperatur, tidsinställningar och göra övriga behändiga inställningar. Många av produkterna har mått som är anpassade för trängre utrymmen, vilket gör dessa aggregat passande för de flesta sammanhang.

Vid behov kan man köpa till en kontrollpanel som med all enkelhet monteras på utsidan av bastun. Dessa skapar rätt förutsättningar för smidig justering av temperatur. Med produkter från EOS kan man vara säker på att få de senaste och allra mest beprövade tekniska lösningarna. Säkerställ att din bastu ger dig både nytta och nöje under lång tid framöver.

Grid
List