Bastuaggregat Huum

Bastuaggregat i unik design och hög effektivitet

Det estländska företaget HUUM har blivit en trendsättare på marknaden för nordisk bastu. Som förhållandevis nya i bastuvärlden har de på kort tid fått enormt stort genomslag. Mycket har att göra med deras unika produkter som förenar tidlös design med allra senaste teknik. Som första bastuaggregat fick det ett hedersomnämnande på 2015 års välrenommerade reddot award. 

Deras bastuaggregat har en direkt igenkännbar oval form som inte bara är estetisk, utan även främjar värmefördelning och luftfuktighet på ett sätt som saknar motsvarighet bland konkurrenternas produkter. Varje enskild skopa med vatten fördelas effektiv över stenarna och maximerar effekten. Med storlekar som lämpar sig för bastu mellan 3 och 35 m3 är de perfekt för bastufantasten som vill ha det lilla extra.

Smidiga tekniska lösningar

Styrenheten Uku kan integreras helt sömlöst med de produkter från HUUM som levereras med en förinstallerad GSM-modul. Det innebär att man helt enkelt kan fjärrstyra aggregatet direkt från sin smartphone. Var man än befinner sig. Denna sorts moderna innovation har gjort HUUM till en given favorit bland många personer som gillar att kombinera gamla anor med högteknologiska lösningar.

Oavsett vilket aggregat man väljer så kan man känna sig trygg med att man får en produkt som är både pålitlig och smidig att använda. Genom att söka inspiration i den omfattande traditionen kring bastuugnar så har de lyckas framställa en serie med aggregat som tar den gamla tidens bastubad in i vår egen samtid. En stor fördel med produkter från HUUM är att de kan placeras precis var som helst i bastun, utan att det påverkar den estetiska helheten. Anledning är att aggregaten ser identiska ut från alla vinklar. Därför kan de med fördel placeras mitt i bastun, för att på så sätt uppnå optimal värmefördelning. Med HUUM så är det verkligen endast fantasin som sätter gränserna.

Grid
List