Bastuaggregat Narvi

Narvi har varit en klassiker under 80 års tid

Finländska Narvi grundades redan under 1930-talet med ambitionen att tillhandahålla marknadens mest kvalitativa el-bastuaggregat. Sedan dess har de blivit kända för att tillverka bastuaggregat som är lika tåliga som de är lättanvända. Deras elektriska bastuaggregat finns tillgängliga för bastustorlekar mellan 2 och hela 66 m3. 

Narvi bastuaggregat med ett stort sortiment

Den stora bredden på utbudet i Narvi-serien gör att aggregaten går att använda även under de mest krävande omständigheterna. De har verkligen kommit att bli en favorit bland både privatanvändare och företag. Till skillnad från övriga modeller och tillverkare så har Narvi ett osedvanligt stort stenmagasin. Detta gör att bastuupplevelsen blir väldigt mild, välbalanserad och behaglig. Unikt för Narvi är utbudet av pelarformade aggregat, som har en enorm sten-kapacitet och bjuder på en särskilt vältempererad upplevelse.

Något för alla

Ett unikt inslag i Narvi-serien är att aggregaten finns i ett stort antal olika utföranden. Men det handlar inte bara om stilistiska grepp. De olika aggregaten har samtliga sina egna individuella egenskaper, som inte bara innebär att de bjuder på olika sorts klimat utan även passar in i olika sorts bastus. Med Narvi har man därför väldigt många valmöjligheter som helt enkelt inte är tillgängliga från övriga tillverkare och produktserier.

Enligt dem själva så har Narvi särskilt utformats för att möta dagens behov och trender. Inte bara när det kommer till ren och skär design, utan även avseende resurseffektivitet. På senare tid har de blivit kända som ett miljövänligt alternativ och som heltillverkade i Finland är de även stolt bärare av det finländska nyckelflagga-märket som säkerställer att produkterna är ett resultat av lokalt hantverk. Med snabb uppvärmning och enkel användning är det inte så konstigt att Narvi har blivit en given favorit bland många bastuägare världen över. Som beprövat och pålitligt alternativ är de ofta ett förstahandsval bland många entusiaster och företag.

Grid
List