Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastuugn Kota Kuru 14 rostfri

4 780 kr

s92148

Vedeldat bastuaggregat: Bastustorlek: 8-14 m³.

Aggregat yttermått:
Längd: 420 mm
Höjd : 480 mm
Djup : 680 mm


Kota Kuru, ger mjuka sköna bastubad

Den stilfulla och solida Kota Kuru är en utmärkt bastuugn som skapar genuina och sköna bastubad. Bastuugnens glaslucka gör det möjligt att njuta av den trivsamma levande brasan under bastubadet. 

Bastuugnens rostfria stålmantel ger bastun en enkel men stilfull atmosfär. Luckans trähandtag gör det bekvämt och säkert att använda bastuugnen.

SS-EN 15821:2010 är en harmoniserad EU-standard gällande bastuaggregat för styckeved och föranleder CE-märkning enligt CPR. Där anges gränsvärde för utsläpp 1,0 % CO vid 13 % O2.

Från den 1 juli 2013, måste deklarerade egenskaper och CE-märkning finnas för byggprodukter som täcks in av en harmoniserad standard, och som förs ut på marknaden inom EU, allt enligt byggprodukt-förordningen. Kota sauna har skapat ett rykte på vedeldat bastuaggregat att är märket kvalité helt enkelt.

OBS! När du har en vedeldad ugn så måste du ha en golvskyddsplåt. Finns under tillbehör ovan. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsvarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.

Tillbehör som skorsten, bastusten, golvskyddsplåt, väggskyddsplåt finns under tillbehör ovan.

Ett bra och vedeldat bastuaggregat som Kota Kuru sauna håller i många år framöver helt enkelt.

Nerladdning