Kota Ved-eldad   Bastuugn Kota Koru 14 VS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Kota Koru 14 VS

Vedeldad bastuugn
Bastuugn Kota Koru 14 VS
För basturum volym : 8-14 m3

8 455,00 kr (inkl. moms) 6 764,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms

30 dagars ångerrättÅngerrätt - 14 dagar öppet köp!

Säker sajtTrygg svensk e-handel med SSL
    & betalning via Svea Checkout eller Swish

Svea checkout

Beskrivning

Bastuugn Kota koru 14 VS med vattentank


Vår nya effektiva bastuugn Kota Kuru, som passar mindre basturum, finns nu att köpa med en frontplacerad vattenbehållare. Bastuugnens praktiska design gör att den ryms bra även i mindre utrymmen. Bastuugnens svartlackade stålmantel ger bastun en enkel men stilfull atmosfär. Snygg och slitstark Kota Kuru är det perfekta valet för att skapa en genuin atmosfär av en bastu, vilket garanterar dig en bekväm bastu upplevelse. Glasdörren låter dig njuta av den varma glöden vid bastun. Ett bra vedeldat bastuaggregat med maximal värme och med minimalt underhåll det är Kota helt rätt.

Tack vare bastuugnens låga höjd sprids ångan jämnt över hela basturummet. Stora trähandtag och vattenbehållarens stora fyllningshål gör bastuugnen riktigt lätthanterlig.

Bastu-ugnen håller hög standard

SS-EN 15821:2010 är en harmoniserad EU-standard gällande bastuaggregat för styckeved och föranleder CE-märkning enligt CPR. Där anges gränsvärde för utsläpp 1,0 % CO vid 13 % O2.

Från den 1 juli 2013, måste deklarerade egenskaper och CE-märkning finnas för byggprodukter som täcks in av en harmoniserad standard, och som förs ut på marknaden inom EU, allt enligt byggprodukt förordningen.

OBS! När du har en vedeldad bastuugn så måste du ha en golvskyddsplåt. Finns under tillbehör. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsvarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.

Tillbehör som skorsten, bastusten, golvskyddsplåt, väggskyddsplåt finns under tillbehör ovan.

Kota är ett mycket bra vedeldat bastuaggregat för dig som vill ha minimalt underhåll.

Datablad
s92149